ماجرای جنجالی حذف عوارضی تهران ساوه
ماجرای جنجالی حذف عوارضی تهران ساوه
استاندار: خودروهای عمومی معاف هستند؛ آزادراههای کشور: فقط تخفیف!
ماجرای حذف عوارضی تهران ساوه سالها به کرات و بهانههای مختلف مطرح شده است و مردم در این مدت سردرگم و بلاتکلیف بودند و کسی به این موضوع با شفافیت برخورد نکرده در حالی که قانون در این مورد مشخص و واضح است.

خبرگزاری فارس از رباط کریم: آزادراه تهران – ساوه ازجمله راههای مواصلاتی کشور به طول ۱۱۵ کیلومتر که در سال ۷۷ و ماههای پایانی دولت سازندگی به بهرهبرداری رسید و تنها چند سال پس از افتتاح آن به دلیل زیرسازی نامناسب و عدم رعایت استانداردهای مناسب مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرد.
بحث پرداخت عوارضی و وضعیت نامناسب این محور همواره مطرح بوده است و اعتراضات زیادی را به دنبال داشت.
اما موضوع گزارش ما حذف پرداخت این عوارضی تا شهر جدید پرند به عنوان پایتخت مسکن مهر با پیش بینی استقرار بالغ بر ۷۰۰ هزار نفر جمعیت است که سال ۱۳۹۱ با مصاحبه ابراهیم نکو نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس نهم با عنوان «حذف عوارضی دوم اتوبان تهران – ساوه» خبرساز و بیشتر مطرح شد.
ماجرای جنجالی حذف عوارضی تهران ساوه
این خبر پس از آن بارها رسانهای و پیگیری شد ولی نتیجهای برای مردم نداشت و سال ۹۴ بار دیگر این نماینده وقت مجلس در گفتوگو با خبرنگار فارس با بیان «ضرورت برچیده شدن عوارضی دوم اتوبان تهران ـ ساوه» این موضوع را بر زبانها انداخت.
این مطالبه مردم همچنان در پیچ و خم تصمیمهای مسؤولان مربوطه دست به دست میشود، اما مشکل همچنان باقی است.
پرداخت عوارضی در این اتوبان پر حاشیه تا قبل از سال ۹۷ شکل جدی نداشته و با برخوردهای سلیقهای مردم و دریافت کنندگان عوارضی همراه بوده است و همواره بلاتکلیفی پرداخت و عدم پرداخت آن روبهرو بودهاند و به قول معروف هر کسی دوست داشت یا میتوانست پرداخت و دریافت انجام میشده است که عدم پرداخت از سال ۹۷ با الکترونیکی شدن آن تبعات جریمه سنگین ۴۰۸۰۰ تومان عاید مردم شد که از آن به بعد نارضایتی جدی مردم و حتی مسؤولان محلی را فراهم کرد.
۱۲ مهرماه سال جاری خبرنگار فارس با حجتالاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم، بهارستان و پرند در مجلس شورای اسلامی گفتوگو و از مطالبه مردم و وعدههای مسؤولان در خصوص جمعآوری عوارضی سوأل که اظهار کرد: حذف عوارض اتوبان تهران – ساوه را در مجلس پیگیری میکنیم
وی در این مصاحبه با ناعادلانه خواندن عوارضی این اتوبان ضمن عذرخواهی از مردم به خاطر عملی نشدن وعده حذف عوارضی، گفت: در این خصوص با معاون وزیر راه و شهرسازی صحبت کردهایم که از اول آبان ۹۹ گرفتن عواض متوقف شود و اگر این امر محقق نشود، در مجلس به طور جدی از وزیر راه پیگیری میکنیم.
اما اول آبان رسید ولی عوارض همچنان دریافت میشد. بار دیگر در روزهای ابتدایی آبان ماه به سراغ حجتالاسلام نوروزی رفته و پیگیر مطالبه مردم شدیم.
وی بار دیگر در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: همین امروز با دکتر اسلامی وزیر راه و شهرسازی صحبت و قرار شد روز شنبه ۸ آبان در این خصوص جلسهای داشته باشیم و انشاءالله مشکل حل شود.
باز هم زمان گذشت و همچنان مردم با پیامکهای دریافت عوارض روبهرو میشدند و بیشتر اینکه پیامهایی هم اضافه شد مبنی بر جریمه عدم پرداخت عوارض!
۱۸ آبان باز به سراغ حجتالاسلام نوروزی نماینده مجلس شورای اسلامی رفتیم و پیگیر موضوع شدیم.
وی در جواب سوأل خبرنگار فارس اظهار کرد: به عبدالهاشم حسننیا معاون وزیر راه و شهرسازی گفته شد که در خصوص این مشکل در مجلس طرح سوأل کردیم و وی گفت دست نگهدارید تا اول آبان مشکل رفع میشود که نشد، باز وعده ۸ آبان را داد که باز هم کاری انجام نشده و موضوع را ادامه میدهند و متأسفانه دیگر جواب تلفن ما را هم نمیدهد!
نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس ضمن انتقاد از وزیر و معاون وزیر در برابر خواست بهحق مردم، از اصحاب رسانه خواست تا موضوع را همچنان مطالبه کنند
پیوستن به گفتگو